Banner Led Tube 16W
Banner Led Tube 18W
Spanduk BL Tube 15W
xiugai-2
xiugai-3
anane-3

Kenapa Pilih Kita?

Produk Panas

Babagan awake dhewe

Vision nemtokake masa depan.

Kanthi 23 taun pengalaman manufaktur, Zhejiang Anan Lighting Co., Ltd minangka produsen profesional khusus ing sumber cahya fungsional khusus kayata lampu LED, tabung neon lurus, lampu hemat energi, lsp.Dikuwasani area 10.000 meter persegi, pabrik kita dumunung ing zona industri ekologis ing Provinsi Zhejiang.Jembaré 23 hektar,perusahaan kita wis diadopsi teknologi sumber cahya paling anyar, peralatan cahya otomatis majeng lan pesawat lengkap sistem testing.Kita kuwat njunjung manajemen sing ketat ing produksi, lan kabeh produk wis lulus tes kinerja safety ...

Seri anyarLAMPU

Seri anyar
LAMPU

Ing wektu sing padha uga bisa nggunakake reaksi kimia cahya lan versi fleksibel mbabarake baskversion lan USES industri.

produk hot-saleTABUNG UV

produk hot-sale
TABUNG UV

Mateni Nyamuk + Serangga Pembunuh + lampu

Kategori produk