Zhejiang Anan Lighting Co., Ltd.

Nggawe kasugihan kanggo klien, nggawe platform kanggo staf, nggawe nilai kanggo perusahaan, nggawe kamakmuran kanggo masyarakat.

Visi Perusahaan

Merek global, abad Anan

Nilai Perusahaan

Nggawe kasugihan kanggo klien, nggawe platform kanggo staf, nggawe nilai kanggo perusahaan, nggawe kamakmuran kanggo masyarakat.

Misi Perusahaan

Kanggo netepake kabegjan umum ing omahe Anan, supaya saben kulawarga bisa mangkat kerja kanthi eseman lan rasa marem.

Perusahaan Kita

Kita fokus ing panggonan ing lampu neon linear ing industri cahya, lan selaras sawetara program saka cahya lan dodolan kanggo ngatasi masalah customer kasil, lan menang pujian saka akeh pelanggan.

Luwih saka 30 negaranggawe hubungan perdagangan karo kita, kayata, Eropa, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Afrika Kidul lan Timur Tengah.Perusahaan iki minangka salah sawijining pemasok utama ing ekspor produk lampu.

Perusahaan melu bisnis ekspor lan impor karo ISO9001, ROHS, CE, ERP, PSE sertifikat.

WE semangat "pelanggan pisanan" minangka tujuan bisnis, terus-terusan ngadopsi teknologi anyar, proses anyar, produksi proses-oriented, lan liwat sertifikasi sistem manajemen ISO9001.Swara taun, produk sing Spot dicenthang lan Diidentifikasi nasional, provinsi Quality lan Technical Supervision, ing baris karo standar nasional, mangkono ngrambah15 paten.

Kanthi 23 taun pengalaman manufaktur, Zhejiang Anan Lighting Co., Ltd minangka produsen profesional khusus ing sumber cahya fungsional khusus kayata lampu LED, tabung neon lurus, lampu hemat energi, lsp.

Dikuwasani area 10.000 meter persegi, pabrik kita dumunung ing zona industri ekologis ing Provinsi Zhejiang.Jembaré 23 hektar,perusahaan kita wis diadopsi teknologi sumber cahya paling anyar, peralatan cahya otomatis majeng lan pesawat lengkap sistem testing.Apa maneh, amarga ing Papan Jiangxi, Anhui, Fujian lan Zhejiang, lalu lintas trep supaya mung butuh sekitar 6 jam menyang pelabuhan Ningbo lan sekitar 7 jam menyang pelabuhan Shanghai.

Pengalaman manufaktur
taun
Pendudukan Tanah
+

Ing pimpinan CEO kita, Mr.Xu haibo, kita mbentuk lan netepi "wong-oriented" filsafat Manajemen, cultivate budaya perusahaan pinunjul, lan kabeh ing kulawarga maca Ti Tzu Kui saben esuk supaya tliti nggawe harmonious, jujur, competitive Enterprises dhuwur-tech .

KAMI MENYEDIAKAN LAYANAN ONLINE 24 JAM

Paten
+
Negara ekspor lan wilayah
+
Layanan
jam

Produk Utama

Produk utama ngemottabung fluoresensi, tabung over-dawa,tabung warna sing cocog, tabung tuwuh tanduran lan kewan, tabung pembunuh serangga, tabung BLB,tabung bledosan-bukti,tabung werna alam lan utama lanLed tabung.Aplikasi utama kalebu papan lampu neon, Parkir, pusat perbelanjaan, industri tekstil, budidaya tanduran lan kewan, restoran, industri medis, bank, stasiun bensin, tambang batu bara, lan panggung lan papan hiburan liyane.

Tur Pabrik