Hot Sale Murah T8 Led PC + AL Light Tube 1200Mm 18W Kanggo Kantor

Katrangan singkat:

Semi plastik lan tabung lampu aluminium semi digawe saka topeng akrilik permeabilitas dhuwur, sing ora duwe deformasi lan tahan suhu dhuwur.Iku trampil nggunakake prinsip bayangan, lan wis amba amba amba cahya, sawetara cahya luwih akeh, luwih papan boros panas lan modeling liyane ilmiah.Pin pungkasan kanthi lengen pelindung nggawe pangiriman luwih aman.Insulasi daya isolasi termoplastik, jaminan kualitas, keamanan.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Suhu Warna (CCT):
2700-6500k
Garansi (Taun):
2-Taun
Indeks Rendering Warna (Ra):
70/80
Dhukungan Dimmer:
ya wis
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit
Umur (jam):
50000
Wektu kerja (jam):
50000
Garansi (Taun):
2
Tegangan Input (V):
85-265v / 180-260v
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
100
CRI (Ra>):
80
Suhu kerja (℃):
-20 - 50
Umur Kerja (Jam):
50000
Bahan Body Lampu:
AL+PC
Rating IP:
IP20
Sertifikasi:
BV, CCC, ce, RoHS
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
Anan utawa OEM
Nomer Model:
LED AL + PC Tube
Aplikasi:
kantor
Sumber cahya:
LED
Panjang tabung (ft):
4
Tipe barang:
Lampu Tube
Jeneng produk:
dipimpin AL + PC tabung
dhasar:
G13
ukuran:
Ukuran Customized
Tipe:
T8/T12
Fluks Luminous Lampu (lm):
700-3960lm
Sumber cahya LED:
SMD2835 utawa 5630

https://www.anan-lighting.com/products/

Aplikasi:

Miturut materi, lampu LED bisa dipérang dadi kaca, nano, semi plastik, semi aluminium lan sapiturute.

 

Kaluwihan:

Perlindhungan lingkungan ijo: selaras karo syarat arahan ROHS Eropa, lan tanpa kekurangan merkuri lan polusi ultraviolet lampu neon tradisional.Konstan DC drive saiki mimpin kanggo emit cahya murni lan alus.

Deskripsi Produk
jeneng produk: Hot Sale Murah T8 Led Light Tube 1200Mm 18W Ing Kantor
Suhu Warna (CCT): 3000-6500K
Garansi (Taun): 2-Taun
CRI (Ra>): 70/80
Layanan solusi lampu: Desain cahya lan sirkuit
Tegangan Input (V): 180-265V, 85-265V
Efikasi Luminous (lm/w): 80-130LM/W
Suhu kerja (℃): -20-50
Sakumur urip 50000
IP: IP20
Sertifikasi: CE, ISO9001, PSE, RoHS, EMC
Panggonan Asal: Zhejiang, China
Aplikasi: Lampu Supermarket, Ruang Konferensi & Rapat, Hotel
Sumber cahya: LED SMD2835/5630
Panjang tabung (ft): 1ft/1.5ft/2ft/3ft/4ft/5ft/6ft/8ft
Bahan: Kaca + Pet
warna: putih, bening
Daya / Watt: 4/6/8/9/12/16/18/22/24/28/36W
PF: 0.5/0.9
Ukuran (D * L): 26*350/450/600/900/1200/1500/1800/2400mm utawa Customized Ukuran
Supir: Driver LED Cina
Packing 25 pcs/ctn
dhasar G13 PC
Fluks cahaya (lm): 320-4680lm

 

Bedane suhu warna-1 kaluwihan LED-1

LED PC + AL tabung-1

LED Length comparison-1

LED PC + AL tabung-2

Aplikasi

Aplikasi saka tabung umum-1

 

Produk liyane


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.