Hot Sale Low Price Indoor Led T8 Tube 16w 1.2m 80LM/W

Katrangan singkat:

1. Nduwe efisiensi energi sing luwih dhuwur dibandhingake karo sumber cahya liyane.konsumsi daya kurang.

2. T8 mimpin tabung neon digawe saka bahan non-beracun.Ora mbuwang panas banget kaya lampu pijar utawa ngetokake gas beracun kaya lampu neon, sing diakoni sacara global minangka produk teknologi dhuwur sing ramah lingkungan.


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Suhu werna: 3000-6500K

Indeks Rendering Warna (Ra): 70

Layanan solusi cahya: Desain lampu lan sirkuit

Wektu kerja (jam): 25000

Efisiensi Cahya Lampu (lm/w): 80lm/w

Lampu Body Material: Kaca

Sertifikasi: CE, ISO9001, PSE, RoHS, EMC

Jeneng merek: Anan utawa OEM

Aplikasi: Lampu Supermarket, Ruang Konferensi & Rapat, Hotel

Sumber cahya LED: SMD2835 utawa 5630

Basis: G13

Tipe: T8

Garansi (Taun): 1-Taun

Dhukungan Dimmer: Ya

Umur (jam): 25000

Tegangan Input (V): AC 165-265v

Suhu Kerja (℃): -20 – 50

Rating IP: IP20

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Nomor Model: LED Glass Tube

Sumber cahya: LED

Fluks Luminous Lampu (lm): 1300lm

Ukuran: Customized

 

https://www.anan-lighting.com/products/

Aplikasi:

Wektu panggunaan lan panggonan suhu warna sing beda-beda uga beda, umume 3000-6500k, dipérang dadi cahya putih anget, cahya putih kadhemen lan cahya putih biasa, disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.

 

Cathetan:

Amarga pengaruh saka akeh faktor kayata padhange monitor lan padhange cahya nalika njupuk gambar, warna nyata barang kasebut bisa uga rada beda karo gambar sing ditampilake ing situs web.

Deskripsi Produk
jeneng produk: Hot Sale Low Price Indoor Led T8 Tube 18w 1.2m 80LM/W
Suhu Warna (CCT): 3000-6500K
Garansi (Taun): 1-Taun
CRI (Ra>): 70
Layanan solusi lampu: Desain cahya lan sirkuit
Tegangan Input (V): AC 165-265V
Efikasi Luminous (lm/w): 80LM/W
Suhu kerja (℃): -20-50
Sakumur urip 25000
IP: IP20
Sertifikasi: CE, ISO9001, PSE, RoHS, EMC
Panggonan Asal: Zhejiang, China
Aplikasi: Lampu Supermarket, Ruang Konferensi & Rapat, Hotel
Sumber cahya: LED SMD2835/5630
Panjang tabung (ft): 4FT
Bahan: kaca
warna: putih, bening
Daya / Watt: 16W
PF: 0.5
Ukuran (D * L): 26*1200 MM
Supir: Driver LED Cina
Packing 25 pcs/ctn
dhasar G13 PC
Fluks cahaya (lm): 1300lm

 

Bedane suhu warna-1 kaluwihan LED-1

tabung kaca LED-1LED Length comparison-1 Led kaca tabung-2

Aplikasi

Aplikasi saka tabung umum-1

 

Produk liyane

Informasi Perusahaan

Pambuka Perusahaan-1

Mitra kita-1

Packing & PengirimanPacking & Pengiriman

 Pujian sing tuku

FAQ

1. Apa sampeyan pancen pabrik?

Ya kita pabrik wis meh 18-taun pengalaman ing prodhuksi.Sugeng rawuh kanggo ngunjungi kita kapan wae sampeyan pengin.

2. Apa sampeyan adol langsung menyang pelanggan individu?

Ora, kita produsen lan mung kanggo grosir.Kita duwe distributor ing pirang-pirang negara;pangguna pungkasan bisa tuku saka wong-wong mau.

3. Apa sampeyan nampa label pribadi ing produk?

Ya, kita bisa nyithak logo sampeyan ing produk utawa stiker label khusus sampeyan.

4. Apa wektu timbal sampel?

Ing wektu sing disepakati, tim sales kita bakal ngetutake sampeyan kanggo mesthekake yen kualitas produk kasebut mumpuni, sampeyan bisa takon babagan kemajuan kapan wae.

5. Apa istilah pembayaran sing ditampa?

Biasane, kita mung nampa T / T, 30% ing advance lan imbangan 70% marang simpenan.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.