LED stands for Light-Emitting Diode, minangka wangun sumber cahya semikonduktor sing ngasilake cahya putih padhang.Tabung LED minangka jinis lampu LED sing digunakake kanggo ngganti tabung neon tradisional kanthi basis G5 utawa G13.Kauntungan paling penting saka tabung LED tinimbang tabung neon yaiku efisiensi energi, ramah lingkungan lan umur dawa.Led Tube Light minangka produk inovatif sing nawakake lampu kualitas dhuwur kanthi rega sing cukup.Wis dirancang kanggo panggunaan njero ruangan ing kantor, omah, restoran, hotel, toko eceran, lan aplikasi komersial liyane.