Mateni Bakteri Rohs 10w 253.7nm 220v 254nm Bohlam Lampu 13w Lampu Uvc

Katrangan singkat:

1. Tabung lampu kaca kuarsa (kanthi transmisi cahya sing kuwat lan UVC gelombang cendhak) ora gampang ireng, kanthi umur layanan sing dawa, penetrasi ultraviolet sing dhuwur lan intensitas sing dhuwur.

2. Sterilisasi, mbusak mite lan disinfeksi


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Garansi (Taun):
2-Taun
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit
Garansi (Taun):
2
Tegangan Input (V):
85-265v / 180-260v
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
90
CRI (Ra>):
85
Suhu kerja (℃):
-20 - 50
Umur Kerja (Jam):
10000
Bahan Body Lampu:
kaca
Rating IP:
IP20
Sertifikasi:
BV, CCC, ce, RoHS
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
Anan / OEM
Nomer Model:
Tabung Germicidal
Aplikasi:
Taman
Tipe barang:
Lampu Tube
jeneng produk:
Lampu UVC Kab
Bahan:
kaca
Sertifikat:
CE ROHS
ukuran:
Customized

Mitra kita-1

Fitur:
Gunakake uap merkuri tekanan rendah kanggo nggawe sinar UVC germicidal.

Macem-macem Lamp Bases:
Dasar lampu germicidal paling entheng bisa digawe saka macem-macem bahan, kayata keramik, aluminium lan plastik.Keramik nduweni kinerja transfer panas sing luwih apik lan ramah lingkungan, aluminium lan plastik kanthi biaya sing luwih murah, sampeyan bisa milih sing cocog miturut panjaluk sampeyan.

Deskripsi Produk

Quartz UVC germicidal tube-1 Tabung germicidal UVC kuarsa-2 Tabung germicidal UVC kuarsa-3

Produk Packing

Kemasan & Pengiriman tabung LED-1

 

Produk liyane

Aplikasi

Aplikasi saka tabung UV-1

Informasi Perusahaan

Pambuka Perusahaan-1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.