urip warni

  • Cara kanggo milih sumber cahya LED?

    Cara kanggo milih sumber cahya LED?

    Umume wong mung peduli babagan gaya lampu lan ora nggatekake pilihan sumber cahya, sing langsung mengaruhi efek cahya.Ing ngisor iki minangka introduksi singkat kanggo sawetara lampu umum sing bakal nuntun sampeyan carane milih sumber cahya sing tepat.1.Lampu pijar Kerugian paling gedhe o ...
    Waca liyane
  • Apa faktor sing mengaruhi padhange lampu sing dipimpin?

    Iki minangka fenomena sing umum banget yen lampu LED dadi surem nalika digunakake.Kanggo nyimpulake alasan kanggo dimming lampu LED, ora ana luwih saka telung poin ing ngisor iki.1.Drive korupsi manik lampu LED dibutuhake kanggo bisa ing voltase DC kurang (ing ngisor 20V), nanging kita ...
    Waca liyane
  • Sampeyan kudu ngerti babagan lampu disinfeksi UV

    Kepiye cara sterilisasi lampu disinfeksi UV?Lampu ultraviolet, uga dikenal minangka lampu disinfeksi ultraviolet, minangka jeneng kasebut, minangka piranti sing bisa ngasilake sinar ultraviolet, sing dawane gelombang antara 10 ~ 400nm.Sinar ultraviolet bisa dipérang dadi macem-macem jinis kayata UV-A, U ...
    Waca liyane
  • Enem kesalahan ing desain lampu interior

    1. Kakehan nguber atmosfer Saiki, akeh kulawarga milih lampu multi-warna lan sumber cahya kanggo nguber romansa utawa kemewahan, nggawe omah karo atmosfer apik dadi pilihan pisanan.Kaya sing wis dingerteni, lampu-lampu sing warna-warni iki ora mung nyebabake karusakan kanggo sesanti, nanging uga ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara milih lampu germicidal ultraviolet, ozon utawa ozon gratis?

    Kepiye cara milih lampu germicidal ultraviolet, ozon utawa ozon gratis?

    Prinsip lampu germicidal ultraviolet yaiku nggunakake sinar ultraviolet kanggo mateni virus sing ngrusak permukaan obyek, banyu lan udhara, kalebu propagul bakteri, spora, mikobakteri, coronavirus, jamur, lan liya-liyane, nyebabake pati langsung utawa ora reproduksi. , lan pungkasane ...
    Waca liyane
  • Garis produksi otomatis kanggo tabung dawa 2.4m

    Sugeng rawuh ing Zhejiang Anan Electronics Co., Ltd.Kita minangka pabrikan profesional khusus ing sumber pencahayaan sprcial kayata lampu LED, macem-macem tabung neon lurus. Dumunung ing wilayah industri ekologi ing provinsi Zhejiang, perusahaan kasebut duwe area 23 hektar, perusahaan wis ngetrapake ...
    Waca liyane
  • Tabung LED kualitas paling apik, Nggawe omah sing anget kanggo sampeyan

    Amarga cahya, wengi ing kutha duwe nyawa, lan kulawarga luwih anget.Omah minangka Pelabuhan urip kita lan nransfer kita kabeh anget.Nanging, cahya iku mripat ing omah, ora mung nuntun kita bali menyang omah, nanging uga menehi panas.Urip kita ora bisa ana cahya lan dadi ...
    Waca liyane
  • Masa depan, T8 LED china supplier

    Miturut statistik, ing 2015 China LED tingkat seng nembus cahya tekan 45% saka total industri tekan 396,7 milyar yuan, Tambah 15,1%.Telung taun sabanjure (nganti 2018), penetrasi LED bakal tekan 80%. Pemasok T8 LED China kudu golek kesempatan bisnis ing data kasebut liwat rapi...
    Waca liyane
  • Riset jero saka tabung UV

    Introduksi saka UV Tube UV iku singkatan saka Ultraviolet, kang cahya ultraviolet, supaya tabung ultraviolet disebut tabung UV.Iki minangka jinis radiasi elektromagnetik saliyane violet.Wis panggunaan sing wiyar lan bisa dipérang dadi bellows kanthi prabédan ing puncak lan fitur dawa gelombang ....
    Waca liyane
  • ANAN LAMPU FLUORESCENT, LAMPU SELURUH DUNIA

    Lampu neon ANAN-pamimpin merek ing perlindungan lingkungan lan lampu hemat energi, terjangkau, kualitas apik banget!Lampu neon ANAN bisa ngganti lingkungan ekologi manungsa, supaya wong ing omah bisa nikmati alas alam kaya hawa seger!Lampu neon ANAN...
    Waca liyane
  • Lampu tabung LED,Layanan kanggo G20

    "Kenangan Jiangnan, paling memori ing Hangzhou."KTT pimpinan Kelompok Rong Puluh (G20) kaping sewelas sing dianakake ing Hangzhou yaiku papan sing paling apik ing China.Kawigatosan ing negara berkembang, perhatian ing negara maju, perhatian ing saindenging jagad, nyorot pangembangan ...
    Waca liyane
  • TABUNG WARNA,Urip sing nggumunake

    Donya digawe saka macem-macem komponen, Edison nemokke cahya, Litting munggah urip.Lampu tabung warna sing tepat saka ZHEJIANG ANAN.apa wae aplikasi kasebut.Cahya bisa dadi putih, abang, biru, ijo, lan liya-liyane. Mripate wong nganggep putih minangka kombinasi sawetara frekuensi cahya, sing bisa ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3