urip warni

Kabar Perusahaan

  • Prinsip, karakteristik lan prospek aplikasi saka lampu pertumbuhan tanduran

    Prinsip, karakteristik lan prospek aplikasi saka lampu pertumbuhan tanduran

    Keperluan tambahan cahya ing omah kaca Ing taun-taun pungkasan, kanthi akumulasi lan tuwuhing kawruh lan teknologi, lampu pertumbuhan tanduran, sing dianggep minangka simbol modernisasi pertanian berteknologi tinggi ing China, wis mboko sithik mlebu ing bidang visi. .Kanthi ...
    Waca liyane
  • Napa milih kaca kuarsa kanggo tabung lampu ultraviolet?

    Napa milih kaca kuarsa kanggo tabung lampu ultraviolet?

    Ora ana kabar yen sinar ultraviolet bisa mateni bakteri, bisa ditemokake ing endi wae ing urip saben dina--Rumah sakit, laboratorium, malah omah-omahé dhewe, anggere ana perlu kanggo sterilisasi, lampu UV ora bakal absen.Prinsip sterilisasi lampu ultraviolet A ...
    Waca liyane
  • Dhukungan panjaluk lan kebijakan, prospek lampu tanduran bisa diarepake

    Dhukungan panjaluk lan kebijakan, prospek lampu tanduran bisa diarepake

    Didorong dening kekurangan pasokan pangan lan obat sing disebabake dening epidemi global, apa pasar Amerika Utara kanggo budidaya tanduran medis, utawa pasar Eropa kanggo budidaya pabrik tanduran njero ruangan kayata sayuran, melon lan woh-wohan, uga mundhak. ..
    Waca liyane
  • COVID-19 mbutuhake UVC

    COVID-19 mbutuhake UVC

    COVID-19 wis nyebabake akeh kegiatan ekonomi mandheg, lan nalika manungsa wiwit adaptasi karo normal anyar, salah sawijining aplikasi lawas wis urip kaya lair maneh.Iki minangka sinar ultraviolet (UV), lan utamane C-band (UVC) pembunuh bakteri saka ultraviol...
    Waca liyane