urip warni

Warta Industri

  • Cara kanggo milih sumber cahya LED?

    Cara kanggo milih sumber cahya LED?

    Umume wong mung peduli babagan gaya lampu lan ora nggatekake pilihan sumber cahya, sing langsung mengaruhi efek cahya.Ing ngisor iki minangka introduksi singkat kanggo sawetara lampu umum sing bakal nuntun sampeyan carane milih sumber cahya sing tepat.1.Lampu pijar Kerugian paling gedhe o ...
    Waca liyane
  • Apa faktor sing mengaruhi padhange lampu sing dipimpin?

    Iki minangka fenomena sing umum banget yen lampu LED dadi surem nalika digunakake.Kanggo nyimpulake alasan kanggo dimming lampu LED, ora ana luwih saka telung poin ing ngisor iki.1.Drive korupsi manik lampu LED dibutuhake kanggo bisa ing voltase DC kurang (ing ngisor 20V), nanging kita ...
    Waca liyane
  • Sampeyan kudu ngerti babagan lampu disinfeksi UV

    Kepiye cara sterilisasi lampu disinfeksi UV?Lampu ultraviolet, uga dikenal minangka lampu disinfeksi ultraviolet, minangka jeneng kasebut, minangka piranti sing bisa ngasilake sinar ultraviolet, sing dawane gelombang antara 10 ~ 400nm.Sinar ultraviolet bisa dipérang dadi macem-macem jinis kayata UV-A, U ...
    Waca liyane
  • Enem kesalahan ing desain lampu interior

    1. Kakehan nguber atmosfer Saiki, akeh kulawarga milih lampu multi-warna lan sumber cahya kanggo nguber romansa utawa kemewahan, nggawe omah karo atmosfer apik dadi pilihan pisanan.Kaya sing wis dingerteni, lampu-lampu warna-warni iki ora mung nyebabake karusakan kanggo sesanti, nanging uga ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara milih lampu germicidal ultraviolet, ozon utawa ozon gratis?

    Kepiye cara milih lampu germicidal ultraviolet, ozon utawa ozon gratis?

    Prinsip lampu germicidal ultraviolet yaiku nggunakake sinar ultraviolet kanggo mateni virus sing ngrusak permukaan obyek, banyu lan udhara, kalebu propagul bakteri, spora, mikobakteri, coronavirus, jamur, lan liya-liyane, nyebabake pati langsung utawa ora reproduksi. , lan pungkasane ...
    Waca liyane
  • Ngunggahake reptil kudu ngerti lampu reptil iki

    Ngunggahake reptil kudu ngerti lampu reptil iki

    Yagene kabeh jinis lampu reptil penting?Tanduran reptil mbutuhake suhu, kelembapan lan fotoperiode sing cocog.Ing alam bébas, iki diwenehake dening alam.Yen sampeyan ngunggahake reptil kanthi artifisial, sampeyan kudu niru alam lan nggawe kahanan kasebut kanthi artifisial kanggo reptil.Kajaba...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nemtokake manawa kinerja sterilisasi lampu sterilisasi ultraviolet cocog karo standar?

    Minangka mutagen, ultraviolet bisa nyebabake ikatan kimia sing ora normal ing antarane molekul pirimidin DNA utawa RNA ing sel mikroba kayata bakteri lan virus, ngalangi replikasi DNA utawa RNA, lan nyebabake pati sel mikroba ing sawetara dawa gelombang tartamtu (utamane uvc200 - 280). nm) lan dhuwur ...
    Waca liyane
  • Apa PAR, PPF lan PPFD saka lampu pertumbuhan tanduran?

    Yen sampeyan dudu insinyur optik profesional utawa ahli tanduran, nalika sampeyan sesambungan karo lampu tanduran, sampeyan bisa uga bingung karo macem-macem istilah profesional. Ayo goleki istilah teknis iki saiki.PAR: radiasi aktif fotosintetik PAR minangka akronim saka phot...
    Waca liyane
  • Napa lampu LED ora bisa diabaikan?

    Lampu LED, wiwit lair, bakal ngganti lan ngluwihi lampu neon tradisional.Kemajuan teknologi lan pangembangan produk lampu LED ngetutake rong trek utama: siji yaiku ora kleru lan nyoba konsisten karo lampu neon ing mode kabel, dimensi eksternal lan ...
    Waca liyane
  • Napa lampu sing dipimpin luwih peteng lan luwih peteng?

    Saben uwong duwe pengalaman urip kaya lampu LED sing lagi wae dituku tansah padhang banget, Nanging sawise sawetara wektu, akeh lampu bakal saya peteng lan peteng, Napa lampu LED duwe proses kaya ngono?Ayo nggawa sampeyan menyang ngisor dina iki!Temokake kenapa lampu LED sampeyan saya surem Kita kudu ...
    Waca liyane
  • Tata Lampu Smart, Inovasi Sustainable

    Tata Lampu Smart, Inovasi Sustainable

    Pameran Lampu Frankfurt mesthi salah sawijining tahapan paling apik kanggo perusahaan lampu.Anan cahya nuduhake Pesona saka account Chinese kanggo kabeh ndonya panginten platform paling pengaruh iki.Saka serangan sing kuat babagan lampu tradisional, nganti inovasi lampu LED kanthi cepet, nganti saiki ...
    Waca liyane
  • Dhukungan panjaluk lan kebijakan, prospek lampu tanduran bisa diarepake

    Dhukungan panjaluk lan kebijakan, prospek lampu tanduran bisa diarepake

    Didorong dening kekurangan pasokan pangan lan obat sing disebabake dening epidemi global, apa pasar Amerika Utara kanggo budidaya tanduran medis, utawa pasar Eropa kanggo budidaya pabrik tanduran njero ruangan kayata sayuran, melon lan woh-wohan, uga mundhak. ..
    Waca liyane