Proses Produksi

Kita duwe proses produksi sing diwasa lan standar, kabeh produk wis ngalami tampilan, fungsi lan tes urip layanan sing ketat.Ora mung kita duwe palingperalatan canggih,nanging uga ana akehoperator lan teknisising wis liwat5taun pengalaman produksi.

Fasilitas Perlengkapan

Kita wis nyiyapake departemen R&D khusus sing utamané njupuk bagéyan ing riset produk anyar lan testing kualitas.Kanthi kabeh fasilitas produksi lan tes sing ditrapake, ditambah karo kabeh tim kerja kanggo kerja bareng, kita yakin bisa ngasilake produk sing berkualitas kanggo para pelanggan.

Packaging lan Transportasi

Minangka kanggo proses packaging, kita tansah elinga yen packaging standar lan aman bakal nggawe produk kita luwih competitive.Kita nggunakake EPE, umpluk, karton, kothak lan lengen klambi kanggo packaging lan pangayoman safety sak transportasi produk ora tundhuk nyandhang utawa rusak.Kajaba iku, kemasan sing disesuaikan adhedhasar kabutuhan pelanggan uga bisa ditampa.

Layanan Kita

01

Response Rate

100%

02

Wektu Respon

ing 12 Jam

03

Wektu Kutipan

ing 24 Jam