T8 1500Mm Darurat Dc Lamp Lighting Led Tube

Katrangan singkat:

1.Green, Ora Mercury utawa IR radiation, Low-panas lan pancet cahya ouput

2.. Digunakake ing kantor, hotel, mall, subway, bale, sekolah, rumah sakit lan panggonan liyane.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Suhu Warna (CCT):
3000-6500K, 2700-6500K
Garansi (Taun):
2-Taun
Indeks Rendering Warna (Ra):
70/80
Dhukungan Dimmer:
YA
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit
Umur (jam):
50000
Wektu kerja (jam):
50000
Garansi (Taun):
2
Tegangan Input (V):
85-265v / 180-260v
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
80-130LM/W
CRI (Ra>):
80
Suhu kerja (℃):
-20 - 50
Umur Kerja (Jam):
30000
Bahan Body Lampu:
kaca
Rating IP:
IP20
Sertifikasi:
BV, CCC, ce, EMC, LVD, PSE, RoHS, VDE
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
Anan utawa OEM
Nomer Model:
Tabung Kaca LED
Aplikasi:
kantor
Sumber cahya:
LED
Tipe barang:
Lampu Tube
Sumber cahya LED:
SMD2835 utawa 5630
Fluks Luminous Lampu (lm):
700-3960lm
jeneng produk:
tabung lampu led t8 1.2m 18w
dhasar:
G13
ukuran:
Customized
Tipe:
T8/T12
Wangun:
Pipa lurus
packing:
25 pcs/ctn
jeneng produk: T8 1500Mm Darurat Dc Lamp Lighting Led Tube
Suhu Warna (CCT): 3000-6500K
Garansi (Taun): 2-Taun
CRI (Ra>): 70/80
Layanan solusi lampu: Desain cahya lan sirkuit
Tegangan Input (V): 180-265V, 85-265V
Efikasi Luminous (lm/w): 80-130LM/W
Suhu kerja (℃): -20-50
Sakumur urip 50000
IP: IP20
Sertifikasi: CE, ISO9001, PSE, RoHS, EMC
Panggonan Asal: Zhejiang, China
Aplikasi: Lampu Supermarket, Ruang Konferensi & Rapat, Hotel
Sumber cahya: LED SMD2835/5630
Panjang tabung (ft): 1ft/1.5ft/2ft/3ft/4ft/5ft/6ft/8ft
Bahan: Kaca + Pet
warna: putih, bening
Daya / Watt: 4/6/8/9/12/16/18/22/24/28/36W
PF: 0.5/0.9
Ukuran (D * L): 26*350/450/600/900/1200/1500/1800/2400mm utawa Customized Ukuran
Supir: Driver LED Cina
Packing 25 pcs/ctn
dhasar G13 PC
Fluks cahaya (lm): 320-4680lm

Mitra kita-1

Tabung kaca, teknologi apik, refraksi seragam cahya, instalasi prasaja, awet.Lapisan profesional tembok njero, lapisan jero banyu adhedhasar lapisan diffused, kabeh sudut cahya alus.Kualitas tinggi IC driver saiki konstan, chip smd2835led, flux luminous nganti 80-130lm / W. Jarum tembaga diisolasi dening kertas fiberglass.Outsourcing katun mutiara nggawe pangiriman luwih aman.

 

Kaluwihan:

Dibandhingake karo lampu neon biasa, lampu neon LED ora mbutuhake ballast, starter lan strobo.

Deskripsi Produk

tabung kaca LED-1

Led kaca tabung-2

Produk Packing

Kemasan & Pengiriman tabung LED-1

 

Produk liyane

Aplikasi

Aplikasi saka tabung umum-1

Informasi Perusahaan
Pambuka Perusahaan-1
FAQ

Q1: Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

A: Sugeng rawuh!Akeh Pelanggan Ngunjungi Kita Nalika Tekan China.

Q2: Apa sampeyan nampa label pribadi ing produk?

A: Ya, kita bisa nyithak logo sampeyan ing produk utawa stiker label khusus sampeyan.

Q3: Apa wektu pangiriman?

A: Konfirmasi lan ngatur produksi, Premis sing njamin kualitas, Sample perlu 5-10days, wektu produksi massal perlu 20-30 dina (Produk beda duwe siklus produksi beda, Kita bakal tindakake munggah gaya produksi, Mangga tetep ing tutul karo sales kita tim.)

Q4: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ kita yaiku 1 pcs.

Q5: Apa umur sistem lampu sampeyan?

A: Sistem pencahayaan kita bisa digunakake paling ora 3 taun, bolam lampu iki kudu diganti kanthi rutin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.