Lampu Neon Nyamuk T8 G13 365Nm

Katrangan singkat:

Gelombang cahya khusus saka lampu khusus digunakake kanggo nggodho nyamuk, laler lan serangga liyane menyang pembunuh nyamuk, banjur dipateni dening tegangan dhuwur DC sing ora mbebayani kanggo manungsa.


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet
Kapasitas:
1
Desain:
kewan
Wilayah sing ditrapake:
<20 meter persegi
Wektu Digunakake:
> 480 Jam
produk:
Tabung Pembunuh Nyamuk
Gunakake:
Reresik, kontrol serangga
Sumber Daya:
listrik
Spesifikasi:
20-29 bêsik
Pangisi daya:
Ora ditrapake
Ukuran Lembar:
1m * 1m
negara:
Isi Gas
Bobot resik:
≤0.5Kg
Wewangian:
ora ana
Pembeli komersial:
Restoran, Hotel
mangsa:
Kabeh-Musim
Jenis hama:
Nyamuk
Fitur:
lestari
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
Anan utawa OEM
Nomer Model:
Tabung UVA-nyamuk
Babagan:
Obat Nyamuk Kab
Jenis nyamuk:
Lampu Pembunuh Nyamuk
obyek:
nyamuk
Jenis Pest Control:
Swatters
jeneng produk:
Lampu neon T8 365nm
Packing:
kothak
ukuran:
Customized

Mitra kita-1

Fitur:

Gawe Lampu UVA kanthi Panjang Gelombang Puncak 365mm.
Wide Range saka Aplikasi komersial industri.

 

Aplikasi:

Identifikasi Barang Antik.

Deskripsi Produk

Tabung pembunuh nyamuk-1 Tabung pembunuh nyamuk-2

Produk Packing

Kemasan & Pengiriman tabung neon-1

Produk liyane

Aplikasi

Aplikasi tabung pembunuh nyamuk-1

Informasi Perusahaan

Pambuka Perusahaan-1

FAQ

Q1: Kepiye carane njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?

A: Sawise confimation rega, sampeyan bisa njaluk kanggo conto kanggo mriksa kualitas kita.Kita nyedhiyakake sampel gratis kanggo tujuan testing, sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.

Q2: Apa jenis file sing ditampa kanggo dicithak?

A: Adobe Illustrator / Photoshop / InDesign / PDF / CorelDARW / AutoCAD / Solidworks / Pro/Engineer / Unigraphics

Q3: Apa wektu timbal sampel?

A: Ing wektu sing disepakati, tim sales kita bakal ngetutake sampeyan kanggo mesthekake yen kualitas produk kasebut mumpuni, sampeyan bisa takon kemajuan kapan wae.

Q4: Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ kita yaiku 1 pcs.

Q5: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: Kualitas minangka prioritas.Kita mbayar manungsa waé kanggo mriksa kualitas, kita duwe QC ing saben baris produksi.Saben produk bakal dirakit kanthi lengkap lan diuji kanthi teliti sadurunge dikemas kanggo dikirim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    KATEGORI PRODUK

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu kanggo 5 taun.